Emla crème bestellen

emla creme bestellenEmla crème is een zalf die gebruikt wordt om de huid plaatselijk te verdoven. De zalf bestaat uit twee werkzame stoffen, namelijk lidocaïne en prilocaïne. Deze stoffen zogen ervoor dat de zenuwen in de huid minder prikkels doorgeven aan de hersenen, waardoor de huid minder gevoelig wordt.

Bent u van plan om Emla crème te bestellen, maar weet u niet zeker of dit wel verstandig is? Lees dan in dit artikel wanneer u deze crème wel mag gebruiken en wanneer u dit beter niet kunt doen en u komt er vanzelf achter of Emla crème bestellen iets voor u is.

Emla crème bestellen: voor wie is het geneesmiddel geschikt?

Emla crème wordt besteld door mannen die regelmatig te maken hebben met premature ejaculatie, ofwel een voortijdige zaadlozing. Door gebruik te maken van deze zalf, kan een voortijdige zaadlozing voorkomen worden en dit betekent simpelweg dat het langer duurt voordat er een zaadlozing optreedt bij de man. Emla crème heeft geen invloed op de kwaliteit van het orgasme, maar zorgt er simpelweg voor dat de seksuele gemeenschap langer duurt. Heeft u regelmatig te maken met voortijdige zaadlozingen en wilt u hier iets aan doen om de kwaliteit van uw seksleven te verhogen? Dan kunt u Emla crème kopen.

Emla crème niet bestellen: voor wie is het geneesmiddel niet geschikt?

Het is niet voor iedereen verstandig om Emla crème te bestellen, aangezien Emla crème niet voor iedereen een geschikt product is. U kunt deze zalf bijvoorbeeld niet gebruiken als u overgevoelig bent voor lidocaïne, prilocaïne of een van de gebruikte hulpstoffen in het geneesmiddel. Welke hulpstoffen er precies in Emla crème zitten, leest u in de bijsluiter van het product.

Heeft u een zeldzame bloedafwijking, dan moet u met een arts overleggen of u de verdovende zalf mag bestellen. Adviseert de arts dat u dit beter niet kunt doen, dan raden wij u aan om dit advies op te volgen en Emla crème links te laten liggen.

Verder is het belangrijk om te weten dat Emla crème een wisselwerking kan hebben met andere geneesmiddelen. De arts weet om welke geneesmiddelen het gaat en zal het gebruik van Emla crème eventueel afraden als dit niet verstandig is door het gebruik van andere medicijnen. Gaat u een recept voor Emla crème vragen bij de arts, dan dient u altijd te vermelden welke geneesmiddelen u op dit moment gebruikt. Bestel Emla crème niet als uw arts dit afraadt door een mogelijke wisselwerking met andere geneesmiddelen die u op dit moment gebruikt.


Emla creme bestellen zonder recept »