Emla crème kopen bij Kruidvat

Wanneer je een crème nodig hebt die een tijdelijke verdoving van de huid teweegbrengt ga je op zoek in de plaatselijke drogisterij. Emla crème kopen bij Kruidvat zou handig zijn maar deze zalf is alleen op recept verkrijgbaar en niet zomaar overal te koop. Emla crème is een zalf die o.a. wordt gebruikt tegen vroegtijdig klaarkomen en dus zo langer plezier te hebben van een vrijpartij. Maar Emla crème wordt ook gebruikt voor het lokaal verdoven van de huid bij bijvoorbeeld het zetten van een tattoo of piercing. Emla crème is zonder recept niet te koop. Wanneer dit toch het geval is dan is de crème van een slechte kwaliteit en kan deze vervelende bijverschijnselen geven!

Nu Emla Crème kopen »

De werking van Emla crème

Deze zalf bevat een tweetal ingrediënten, namelijk; lidocaïne en prilocaïne. Deze stofjes zorgen voor een tijdelijke verdoving van de huid. In de huid zitten zenuwen die prikkels doorgeven. Wanneer je de huid dus insmeert met Emla crème worden deze prikkels niet meer doorgegeven.

Gebruik van Emla crème

Deze crème wordt gebruikt door verpleegkundigen en dokters, om de huid tijdelijk te verdoven. Bijvoorbeeld bij het geven van een injectie of het hechten van een wondje. Ook wanneer een cosmetische ingreep aan het gezicht moet gebeuren zoals het tatoeëren van wenkbrauwen wordt deze zalf wel gebruikt.

De crème wordt ook gebruikt om een voortijdige zaadlozing te voorkomen. De huid van de eikel wordt dan ingesmeerd en zorgt er voor dat er minder prikkels zijn. De man kan zijn erectie langer in stand kan houden. Sommige mannen komen in een mum van tijd klaar en hebben dan geen gezonde seksuele relatie. Het frustreert enorm wanneer dit herhaaldelijk gebeurt. Wanneer de Emla crème wordt gebruikt kan langer worden genoten van de seks en het heeft geen invloed op het orgasme.

Emla creme kruidvat

Klik op het plaatje om Emla creme te bestellen!

Het gebruik en de bijwerkingen

Zoals bijna elk medicijn of geneesmiddel kent in meerdere of mindere mate bijwerkingen. Emla crème heeft als bijwerking dat het een branderig gevoel op de huid kan geven waar gesmeerd is. Ook kan roodheid, zwelling of juist een bleke huid te zien zijn. Tintelingen, jeuk en een warme huid zijn ook bijwerkingen die bij gebruik kunnen voorkomen. Lees in ieder geval altijd goed de bijsluiter.
Wanneer je overgevoelig bent voor de stoffen die het zalfje bevat is het niet aan te raden deze crème te gebruiken. Ook kan een wisselwerking ontstaan met andere medicijnen die worden gebruikt. Wanneer je dit middel gaat gebruiken om een voortijdige zaadlozing te voorkomen, begin dan met een uiterst kleine hoeveelheid aan te brengen. Niet meer dan de grootte van een doperwt. Wanneer dit goed gaat kun je steeds meer gaan gebruiken totdat je de juiste dosis hebt. Wanneer je dit middel wilt gaan gebruiken overleg dan met de arts.

Emla crème online aanschaffen

Emla crème is op een simpele manier online aan te schaffen. Dit medicijn is alleen met een recept te verkrijgen. Wanneer je bij een online arts op consult gaat kun je na zijn bevindingen een recept krijgen van de zalf. Vervolgens ga je deze via internet bestellen. Op deze manier hoef je niet op consult bij je eigen arts maar vanuit je luie stoel breng je online een doktersbezoek. Bezoek de desbetreffende websites en laat je uitgebreid voorlichten over deze manier van medicijnen kopen.


Nu Emla Crème kopen »