Emla creme prijs

emla creme kopen

Klik om te kopen zonder recept!

Emla creme is een bekend verdovingsmiddel die voor verschillende doeleinden wordt gebruikt. Het zorgt voor lokale verdoving van de huid. Op internet zijn er veel verschillende prijzen te vinden. Om er voor te zorgen dat u de juiste prijs betaald voor dit medicijn, hebben we een online apotheek geselecteerd die goed aangeschreven staat en een juiste prijs hanteert. De reden van de verschillende prijzen zijn als volgt:

  • AstraZeneca is het officiële merkmedicijn. Generieke of andere merken kunnen goedkoper of juist duurder zijn.
  • Vaak wordt Emla creme tweedehands en goedkoop aangeboden, ga hier nooit op in!
  • Verschillende online apotheken bieden het medicijn aan.
  • Verschillende doseringen en verpakkingen.

U doet er verstandig aan om altijd het merkmedicijn te kopen bij een EU-geregistreerde apotheek (zie hiernaast in de tabel). Doet u dit niet, dan loopt u het risico op een verkeerde zalf in huis te krijgen. Mocht u vragen hebben over het medicijn, ook dan kunt u terecht via de oranje button of klik hieronder op de afbeeldingen.

AstraZeneca prijs merkmedicijn

Prijs originele AstraZeneca Emla creme

De prijs van het originele merkmedicijn AstraZeneca Emla Creme, (tube) 50 mg/g 30 gram, is €61,20. Dit is tevens inclusief het online consult met de arts, vragenlijst en verzending. Doordat deze drie punten inbegrepen zitten in de prijs zijn de kosten van het gehele proces relatief laag. Andere websites adverteren vaak met een lagere prijs, maar zijn er bepaalde factoren niet inbegrepen waardoor u uiteindelijk duurder uit bent.

Online consult en vragenlijst

Om het product uiteindelijk aan te schaffen dient u een vragenlijst naar waarheid in te vullen. De arts zal tijdens het online consult deze vragenlijst doorlopen. Als er geen gezondheidsklachten naar voren komen, dan mag u het medicijn gaan gebruiken. Is dit niet het geval dan betaald u uiteindelijk alleen voor het consult. Na dit consult dient u nog uw adresgegevens achter te laten. Hierdoor kan de apotheek het medicijn anoniem en veilig naar u doorsturen. Doorgaans duurt dit minder dan drie werkdagen.

Waar wordt Emla cème voor gebruikt?

Emla creme of zalf wordt gebruikt voor verschillende doeleinden. De meest voorkomende hebben we hieronder voor u uiteengezet:

  • Bij het zetten van tatoeages. De huid wordt ingesmeerd waar de tatoeage wordt gezet. Hierdoor is het minder pijnlijk als de naald in de huid gaat.
  • Tegen voortijdige zaadlozing (premature ejaculatie). De creme wordt op de eikel gesmeerd waardoor deze tijdelijk minder gevoelig is. Hierdoor kunt u langer genieten van de seks.
  • Bij het injecteren van een naald door artsen en/of verpleegkundigen.
  • Verdoving van de huid bij operaties.


Emla creme kopen zonder recept »