Emla zalf kopen

emla-zalf-kopenEmla zalf is een crème die gebruikt wordt om de huid plaatselijk te verdoven. In de zalf zitten twee werkzame stoffen, namelijk lidocaïne en prilocaïne. Deze stoffen zorgen ervoor dat de zenuwen in de huid minder prikkels door kunnen geven aan de hersenen, wat betekent dat de huid minder gevoelig wordt.

Emla zalf wordt gebruikt ter behandeling van een vroegtijdige zaadlozing, ook wel premature ejaculatie genoemd. Komt u (te) snel klaar door overgevoeligheid van de penis en eikel, dan wordt dit probleem opgelost door het gebruik van Emla zalf. Is de huid van de penis minder gevoelig, dan komt u namelijk minder snel klaar en kunt u de seksuele gemeenschap langer volhouden.

Emla zalf: een receptplichtig geneesmiddel

Emla zalf is een receptplichtig medicijn en dit betekent dat u een recept nodig heeft om het geneesmiddel te kunnen kopen. De reden dat u een recept nodig heeft voor het gebruik van Emla zalf, heeft te maken met het feit dat niet iedereen het geneesmiddel mag gebruiken. Bent u allergisch voor de werkzame stoffen in het geneesmiddel of heeft u een klacht die beter met een ander medicijn behandeld kan worden, dan kunt u Emla zalf niet gebruiken. Om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt, wordt u daarom altijd ondersteund bij het aanvragen en gebruiken van Emla zalf.

Er zijn twee mogelijkheden om dit recept te verkrijgen en deze mogelijkheden worden in onderstaande alinea’s beschreven. Wilt u het geneesmiddel gebruiken om uw premature ejaculatie op te lossen, dan leest u in onderstaande tekst welke mogelijkheden u heeft om het geneesmiddel op te halen.

Emla zalf kopen bij uw eigen apotheek

De eerste mogelijkheid die u heeft voor Emla zalf kopen, is dat u naar uw eigen dokter gaat voor een recept en het geneesmiddel vervolgens ophaalt bij de apotheek die aan uw dokter verbonden is. U maakt een afspraak met uw eigen arts, legt hem of haar uw problemen voor en krijgt Emla zalf voorgeschreven. Met een recept van de dokter kunt u nu meteen naar de apotheek, waar het geneesmiddel voor u klaar ligt.

Emla zalf kopen bij een online apotheek

Een andere mogelijkheid voor Emla zalf kopen, is dat u het geneesmiddel bij een online apotheek haalt. Dit werkt als volgt. In plaats van naar uw eigen dokter te gaan, plant u een consult in met een online arts. Dit is een professionele en ervaren dokter die hetzelfde werkt als u eigen dokter, maar dan via het internet. In een online consult vertelt u uw klachten aan de dokter, waarna u Emla zalf voorgeschreven krijgt. U kunt deze zalf nu aanschaffen bij een online apotheek, zodat u de deur niet uit hoeft om het juiste geneesmiddel in huis te halen.

Online Emla zalf kopen is niet alleen gemakkelijker omdat u dan de deur niet uit hoeft, maar heeft ook een minder hoge drempel. Vindt u het vervelend om uw seksueel getinte probleem aan uw eigen dokter voor te leggen en voelt u hierdoor een drempel om uw probleem op te lossen? Dan kunt u een online consult inplannen met een dokter om het geneesmiddel alsnog te verkrijgen, zonder enige schaamte te voelen.


Emla zalf kopen zonder recept »