Lidocaïne kopen

Werking van lidocaïne

Lidocaïne in de vorm van een zalf wordt gebruikt om tijdelijk de huid te verdoven. Pijnprikkels in de huid worden verdoofd door deze zalf. De huid wordt gevoelloos en oppervlakkige wondjes worden niet meer waargenomen. Lidocaïne bestellen zonder recept kan in de vorm van lidocaïne crème of zalf. Op een simpele manier kan je lidocaïne online kopen.


Lidocaïne kopen zonder recept »

Huid minder gevoelig maken

Door de huid in te smeren met lidocaïne zalf wordt deze tijdelijk gevoelloos. Deze crème of zalf wordt bijvoorbeeld gebruikt bij kleine medische ingrepen zoals het zetten van een tatoeage of aanbrengen van een piercing. De zalf wordt van te voren ruim aangebracht zodat de huid volledig is verdoofd en de tatoeage of piercing kan worden gezet zonder dat het pijnlijk is.

Uitstellen voortijdige zaadlozing

Wanneer een man last heeft van een steeds terugkerende voortijdige zaadlozing, kan er sprake zijn van een seksuele stoornis. Een premature ejaculatie kan voor een aantal mannen (en vrouwen) erg frustrerend zijn. Dit is niet wat je wil als man. De man krijgt na 2 minuten geslachtsgemeenschap al een zaadlozing en kan hier feitelijk niets aan doen. Frustratie is het gevolg. Om een zaadlozing uit te stellen kan gebruik worden gemaakt van lidocaïne zalf of crème. Lidocaïne bestellen zonder recept is online zeer goed mogelijk.

Lidocaïne kopen

Wanneer de frustratie van de vroegtijdige zaadlozingen aanwezig is ga dan overwegen om de crème online aan te schaffen. Veel mannen die last hebben van een voortijdige ejaculatie zullen zich hiervoor schamen en niet snel naar de huisarts gaan. Lidocaïne koop je via internet en doe je;

 • Als je last hebt van een aangeleerde reflex om bij opwinding direct klaar te komen;
 • De zenuwcellen kunnen onderling verstoord werken;
 • Faalangst en prestatiedrang zijn psychische factoren die een rol kunnen spelen bij het te snel ejaculeren.

Lidocaïne is het meest voorgeschreven middel om deze vervelende situatie te verhelpen. Toch kan lidocaïne ook zonder recept worden aangeschaft.

lidocaine zonder recept

Klik voor meer informatie

Werking lidocaïne

Zoals eerder verteld wordt door het gebruik van lidocaïne zalf de huid verdoofd. De arts kan kleine ingrepen op deze huid doen. Zoals bijvoorbeeld het verwijderen van een pukkel of het schoonmaken van een open wond. Toch is de lidocaïne crème uitermate geschikt om een voortijdige zaadlozing te verhelpen. De prikkelgeleiding in de huid van de eikel en penis worden minder gevoelig door de lidocaïne zalf te gebruiken. Het duurt langer voordat er een zaadlozing plaatsvindt en de geslachtsgemeenschap zal langer duren.

De lidocaïne zalf werkt vrijwel meteen op slijmvliezen, zo ook op de eikel en penis. Vijf tot tien minuten voordat de geslachtsgemeenschap gaat plaatsvinden wordt een hele kleine hoeveelheid aangebracht op de eikel. Echt maar een klein beetje is al voldoende. Mocht dit niet het geval zijn dan de volgende keer iets meer crème gebruiken. Een grote hoeveelheid zalf zal het orgasme niet ten goede komen. Wanneer er irritatie bij de partner optreedt, gebruik dan een condoom.

Het is altijd belangrijk, wat voor medicijn of crème je ook gebruikt, altijd goed de bijsluiter te lezen. Het is jammer wanneer je een fout maakt met deze crème die helemaal niet nodig was geweest wanneer je de informatie goed had doorgenomen.

Bijwerkingen

Elke zalf of medicijn kan bijwerkingen geven. Lees daarom ook goed de bijsluiter. Een aantal vervelende bijwerkingen kunnen zijn:

 • Jeuk op de plek waar de zalf is aangebracht;
 • Maar ook een branderig gevoel. Of de plek waar de zalf is aangebracht wordt erg warm;
 • Huidirritatie voor lidocaïne of voor de ingrediënten in de zalf.

Mocht jij of je partner erg veel last hebben van deze ongemakken dan is het misschien verstandig even contact met je huisarts op te nemen. De prijs van Lidocaïne kan verschillen per website. Een tube Lidocaïne crème of zalf kost rond de 60 euro. Online kun je op simpele wijze lidocaïne kopen en zonder recept bestellen. Kijk hiervoor op de desbetreffende websites.

Tips om voortijdige ejaculatie te voorkomen

50% van de mannen heeft in meer of mindere mate wel eens last van voortijdige zaadlozing. Dit kan een psychologische oorzaak hebben zoals, faalangst, onervaren of stress. Praat met je partner over dit probleem. Dit kan al heel veel oplossen. Ga om te ontspannen op yoga. Dit is extreem goed om je lichaam te leren kennen en beheersen. Neem meer tijd voor elkaar en het voorspel. De lichamelijke oorzaken kunnen opgelost worden door het gebruik van lidocaïne zalf of crème of Emla crème. Er bestaat een pil om een orgasme uit te stellen n.l. Priligy. Rozenwortel gebruiken zorgt voor een vermindering van adrenaline. Dit werkt positief op de zaadlozing.

Emla crème

Emla crème verdooft lichte pijn van de huid. Deze crème bevat twee bestanddelen die hier voor zorgen. Kan aangebracht worden op de buitenste genitaliën op een onbeschadigde huid. Pijn en jeuk bij huidziektes en het gebruik van de crème voor het aanbrengen van permanente make-up (tatoeages)zorgt voor een lichte verdoving van de huid. Ook kan deze Emla crème gebruikt worden bij vroegtijdig klaarkomen. Emla is een geregistreerd handelsmerk in huid verdovende middelen. De werkzame stoffen in deze crème zijn lidocaïne en prilocaïne.

Gezond seksleven

Tussen de 25 en 60 % van de mannen komt wel eens vroegtijdig klaar. Voor je seksleven is dit nou niet echt bevorderlijk. Emla crème kan zorgen voor een lokale verdoving van de penis en eikel van de man zodat vroegtijdige ejaculatie wordt voorkomen. Wanneer je Emla crème gaat gebruiken zorg dan dat je goed de gebruiksaanwijzing leest en gebruik deze crème niet:

 • Wanneer je allergisch bent voor één van de ingrediënten in de crème;
 • Wanneer je de bloedziekte methemoglobinemia hebt.

Tostran gel

Het kan ook voorkomen dat het testosterongehalte invloed heeft op een vroegtijdige zaadlozing. Daarom kunt u bijvoorbeeld Tostran gel aanschaffen. Tostran gel heeft als werkzame stof het mannelijk geslachtshormoon testosteron. Het is bedoeld voor mannen die een tekort hebben aan dit hormoon. Dit kan zich uiten in verschillende klachten zoals;

 • Vermoeidheid, lusteloosheid en problemen met slapen;
 • Neerslachtig en afname spierkracht;
 • Geen zin hebben in seks en erectieproblemen;
 • Toename van buikvet en vermoeidheid.

Tostran kan er voor zorgen dat dit tekort wordt opgeheven. Tostran gel kan online worden aangeschaft.

Hoe gebruik je Tostran gel

De gel moet op een schone, droge huid worden aangebracht en dan het liefst in de ochtend. In de huid wrijven zodat het helemaal wordt opgenomen. Daarna goed de handen wassen. Wacht met een bad nemen tot minstens twee uur na het aanbrengen van de gel. De ene dag aanbrengen op de binnenkant van de dijen en de volgende dag op de buik uitwrijven. Dit is om irritatie van de huid te voorkomen. Tostran mag nooit in contact worden gebracht met kinderen en vrouwen. Wanneer je huid op huid met je partner zal gaan hebben, is het verstandig de plekken die zijn ingesmeerd met de gel zorgvuldig te wassen. De verpakking van Tostran gel is een flacon met pompje waar per dosering 0.5 gram gel wordt verkregen. Dit bevat 10 mg testosteron. Volwassenen mogen per dag éénmaal 3 gram gel gebruiken.

Bijwerkingen

Bijwerkingen kunnen ook optreden tijdens het gebruik van deze gel, nl:

 • Het opzwellen van handen en voeten;
 • De bloeddruk wordt hoger;
 • Irritatie van de huid waar de gel is aangebracht.


Lidocaïne kopen zonder recept »