Priligy kopen

priligy-kopenAls je last hebt van vroegtijdig klaarkomen en je wilt wat anders proberen dan Emla crème, dan kan Priligy een uitkomst bieden. Priligy is een geneesmiddel dat gebruikt wordt door mannen die last hebben van premature ejaculatie (PE), ofwel vroegtijdig klaarkomen. Veel mannen komen te vroeg klaar, ongeveer 20% van de mannelijke bevolking heeft er in enige mate last van. Vroegtijdig klaarkomen is echter pas een probleem als je het zelf, of je partner, als vervelend ervaart.

Online Priligy bestellen

Uit onderzoek blijkt dat veel mannen te vroeg klaarkomen en dat een groot deel van hen dit ook als probleem ervaart. Toch zijn er maar weinig mannen die hulp zoeken. Omdat ze denken dat er geen behandeling mogelijk is. Maar ook omdat ze met deze klacht niet naar de huisarts durven. Daarom is het goed om te weten dat je Priligy ook online kunt bestellen. Bijvoorbeeld bij Dokteronline.com. Bij het plaatsen van je bestelling vul je online een medische vragenlijst in. Daarop staan dezelfde vragen die je eigen huisarts ook zou stellen. Een arts beoordeelt de aanvraag en schrijft meteen een recept voor je uit. Deze wordt naar een aangesloten apotheek gestuurd. Zij zorgen er vervolgens voor dat Priligy naar je huis- of zelfs je werkadres wordt gestuurd.

Snel, veilig en discreet Priligy kopen

Dokteronline.com is al ruim 10 jaar een toonaangevende online apotheek. Je kunt hier op een snelle en eenvoudige manier receptplichtige medicijnen bestellen. Doordat je aanvraag altijd door een arts gecontroleerd wordt weet je zeker dat je nooit medicijnen krijgt die je gezondheid in gevaar brengen.

Je kunt Priligy dus gewoon online bestellen, vanuit je eigen huis en op een moment dat het jou uitkomt. Je hoeft niet eerst een afspraak met de huisarts te maken. Bovendien hoef je niet langs de apotheek om de medicijnen op te halen. Deze worden gewoon bij je thuis bezorgd. Natuurlijk gebeurt dat in een neutrale verpakking. Online Priligy bestellen is snel, veilig en discreet.

Online apotheek
Product
Prijs*
Dokteronline.com
Priligy (dapoxetine) 30mg 3 tabl.
v.a. € 100,70

* Prijs is inclusief het online consult met de arts.

Wat is Priligy?

Priligy is een geneesmiddel voor de behandeling van premature ejaculatie, ofwel vroegtijdig klaarkomen bij mannen. Vroegtijdig klaarkomen kan leiden tot relatieproblemen en gevoelens van frustratie. Door de zaadlozing uit te stellen duurt de geslachtsgemeenschap langer.

Vroegtijdig klaarkomen: PE

Veel mannen hebben last van vroegtijdig klaarkomen (premature ejaculatie). 2-3% van de mannelijke bevolking heeft er bij elke keer gemeenschap last van en zo’n 64% van de mannen heeft er af en toe last van. Vroegtijdig klaarkomen komt veel voor bij jongens in de puberteit. Zij hebben immers minder controle over hun lichaam dan volwassen mannen. En ook seksuele onervarenheid speelt een rol. Maar ook op latere leeftijd kan vroegtijdig klaarkomen het plezier in seks verminderen of zelfs relatieproblemen veroorzaken.

Premature ejaculatie kent twee subtypen:

 • Primaire PE: deze vorm komt het meest voor. De man heeft vanaf zijn eerste seksuele ervaringen last van vroegtijdige ejaculatie. Mannen met deze vorm van PE zijn doorgaans lichamelijk en psychisch volledig gezond.
 • Secundaire PE: de man krijgt op latere leeftijd ineens last van premature ejaculatie. De oorzaak kan lichamelijk (problemen met de prostaat) of psychisch (relatieproblemen) zijn.

Priligy en vroegtijdige ejaculatie

De primaire vorm van premature ejaculatie hangt waarschijnlijk samen met een te laag serotonine gehalte in het centraal zenuwstelsel. Dapoxetine, de werkzame stof in Priligy, zorgt ervoor dat het afgegeven serotonine niet door de zenuwcellen wordt opgenomen. Daardoor versterkt de werking van serotonine op deze zenuwcellen en krijg je meer beheersing over je zaadlozing. Priligy stelt het klaarkomen uit en verlengt de duur van de gemeenschap.

Priligy kan gebruikt worden door mannen van 18 tot 65 jaar die lijden aan de primaire vorm van vroegtijdig klaarkomen. Het medicijn is alleen op recept verkrijgbaar en moet 1 tot 3 uur voor een vrijpartij ingenomen worden.

Priligy bijwerkingen

Zoals bij elk geneesmiddel kun je ook bij het gebruik van Priligy last hebben van bijwerkingen. Meer dan 1 op de 10 mannen (10%) die Priligy gebruiken heeft last van duizeligheid, hoofdpijn en misselijkheid.

Minder dan 1 op de 10 mannen heeft last van onderstaande bijwerkingen:

 • Prikkelbaarheid, angst, opwinding, rusteloosheid
 • Gevoelloosheid of juist een prikkelend gevoel
 • Erectieproblemen
 • Overmatige transpiratie
 • Diarree, verstopping of winderigheid
 • Maagpijn, een opgeblazen gevoel of braken
 • Slaapproblemen, vermoeidheid
 • Verstopte neus
 • Verhoogde bloeddruk
 • Concentratieproblemen
 • Beven of trillen
 • Minder zin in seks
 • Oorsuizen
 • Wazig zicht
 • Spijsverteringsproblemen
 • Droge mond

Alcoholgebruik

Vermijd het gebruik van alcohol als je dit middel gebruikt. De negatieve effecten van alcohol, zoals duizeligheid, slaperigheid en traag reageren kunnen verergeren bij gelijktijdig gebruik van alcohol en Priligy.

Flauwvallen

Gebruik van Priligy kan ervoor zorgen dat je flauwvalt op het moment dat je gaat staan. Om de kans hierop te verkleinen kun je dit middel het beste innemen met een vol glas water. Gebruik Priligy niet als je uitgedroogd bent, als je lang niks gedronken hebt of veel getranspireerd hebt. Ook als je ziek bent met koorts, diarree of overgeven kun je dit medicijn beter niet gebruiken.

Priligy kopen zonder recept »