Xylocaïne kopen

Xylocaïne is een geneesmiddel met de werkzame stof lidocaïne. Dit is een huidverdovende stof die ervoor zorgt dat de huid geen pijnprikkels meer door kan geven aan de hersenen. Door Xylocaïne te gebruiken, wordt de huid tijdelijk gevoelloos.

Op deze pagina leest u meer over het geneesmiddel Xylocaïne. Zo leest u niet alleen wanneer u dit geneesmiddel gebruikt, maar ook hoe u dit doet en in welke dosering u dit moet doen. Wilt u Xylocaïne kopen, dan gebruikt u de informatie op deze pagina om een duidelijker beeld te krijgen van het geneesmiddel.

Wanneer gebruikt u Xylocaïne?

Xylocaïne wordt gebruikt in situaties waarbij de huid plaatselijk verdoofd moet worden. Dit kan bijvoorbeeld noodzakelijk zijn bij medische ingrepen, zoals het hechten van de wond of het inbrengen van een infuus. Ook kan Xylocaïne gebruikt worden voor het zetten van een tatoeage of piercing, het verminderen van de pijn van aambeien, het verminderen van de pijn van galbulten of insectenbeten en het behandelen van zenuwpijn.

xylocaine-kopen

Klik op de afbeeldingen om te kopen

Hoe wordt Xylocaïne gebruikt?

Xylocaïne wordt geleverd in de vorm van een zalf en in de vorm van een spray. Na het aanbrengen van de zalf of de spray begint de verdovende werking van Xylocaïne binnen enkele minuten. Hierna houdt de verdoving enkele uren aan. U mag Xylocaïne nooit aanbrengen op een beschadigde huid of op de ogen.

Wat is de dosering van Xylocaïne?

De algemene richtlijnen voor de dosering van Xylocaïne kopen, zijn de volgende:

  • Bij aambeien: twee keer per dag en na iedere ontlasting Xylocaïne dun aanbrengen;
  • Bij jeuk en zenuwpijn: Xylocaïne naar behoefte aanbrengen, maar nooit meer dan 5 tot 10 gram per keer. Na iedere dosis Xylocaïne moet minimaal acht uur gewacht worden met de nieuwe dosis.

Voor andere aandoeningen zal de arts een alternatieve dosering voor Xylocaïne kopen voorschrijven. Ook bij kinderen wordt er een andere dosering voor Xylocaïne kopen gehanteerd.

Wat zijn de mogelijke bijwerkingen van Xylocaïne?

Door het gebruik van Xylocaïne na Xylocaïne kopen, kunt u te maken krijgen met bepaalde bijwerkingen. Denk hierbij aan huidirritatie, een jeukende huid of een branderig gevoel op de plek waar het product is aangebracht. In de bijsluiter van het geneesmiddel vindt u een complete lijst met mogelijke bijwerkingen van Xylocaïne en ziet u ook hoe vaak deze bijwerkingen voorkomen bij het gebruik van dit geneesmiddel. Heeft u veel last van de bijwerkingen van het geneesmiddel of ervaart u klachten die niet in de bijsluiter van Xylocaïne vermeld staan, dan neemt u contact op met uw arts.


Xylocaïne kopen zonder recept »